Що ми використовуємо
Маркетинговий вебсайт не використовує рекламні пікселі або код аналітики на стороні клієнта. Банера згоди на маркетинг немає: збереження в браузері, перелічене нижче, підтримує ваш вибраний зовнішній вигляд і функції акаунта. Функціональні дані зазвичай не потребують попередньої згоди, але відвідувачів треба про це повідомити.
Огляд збереження
- huci-marketing-mode
- Локальне збереження в браузері на hu.ci. Запам'ятовує ваш вибір світлого або темного оформлення маркетингового вебсайту. Автоматичного терміну дії немає; зберігається, поки ви не очистите налаштування або дані браузера.
- huci-marketing-palette
- Локальне збереження в браузері на hu.ci. Запам'ятовує вашу маркетингову палітру. Автоматичного терміну дії немає; зберігається, поки ви не очистите налаштування або дані браузера.
- huci-theme
- Локальне збереження в браузері для світлого або темного оформлення спільного вебсайту та інтерфейсу акаунта. Автоматичного терміну дії немає.
- __Host-huci_session
- Захищене cookie для входу в акаунти клієнтів на hu.ci. Містить випадковий ключ сеансу, недоступне для JavaScript і закінчує термін дії протягом 24 годин. Вихід із системи або відкликання доступу може раніше завершити сеанс.
- dp_session
- Захищене cookie для входу Control на control.hu.ci. Недоступне для JavaScript. Сеанс, створений за допомогою коду з електронної пошти, закінчується протягом 24 годин і може бути відкликаний раніше.
Cloudflare і Turnstile
Cloudflare захищає веб-трафік. Під час перевірки безпеки Cloudflare може використовувати додаткові функціональні cookie або сховище браузера. Імена та терміни дії залежать від проведеної перевірки та налаштувань Cloudflare. Turnstile обробляє технічну інформацію про браузер і з’єднання для виявлення автоматичного зловживання.
Керування сховищем
Ви можете змінити зовнішній вигляд, використовуючи футер. Ви можете видалити куки та локальне сховище в налаштуваннях вашого браузера. Видалення або блокування куків для входу може призвести до виходу з акаунту або неможливості увійти. Локальні налаштування належать вашому браузеру і не синхронізуються автоматично між пристроями.